fbpx

Brändäys

Suunnitellaan yrityksellesi logo, yritysilme ja visuaalinen identiteetti, joilla erotut kilpailijoistasi. Sevens tarjoaa uniikkeja visioita ja toteutuksia joka lähtöön. Luo ikimuistoisen brändisi.

Brändi eli maine, mielikuva ja tarina on nykypäivänä pärjäävän yrityksen edellytysehto. Kilpailu on alalla kuin alalla kovaa. Pitää erottautua, näkyä, olla vakuuttava ja jäädä ihmisten mieliin. Brändäyksen alle kuuluu kaikki toimitilojen sisustuksesta aina mainontaan, markkinointiin ja tuotteistamiseen. Brändäys voi johtaa parhaimmillaan siihen, että yrityksen tarina kulkee ilman markkinointia asiakkaan suusta toiseen. Monet isot yritykset satsaavat brändäykseen ja tiedostavat hyvin sen tärkeyden. Pienempienkin yritysten tulisi ymmärtää paremmin markkinoinnin tärkeys. Yritys voi jo pienilläkin eleillä tuoda brändiään esille.

Brändistrategia on yksi yrityksen tärkeimmistä toimintasuunnitelmista. Se ilmaisee valikoidut arvot, ajatukset ja tavoitteet, mitä brändi edustaa. Oleellista on tietää ja ymmärtää yrityksen tarina ja kohderyhmä. Vahvan brändin rakentamiseksi ei riitä pelkkä tunnistettavuus. Tuotteen tai palvelun on täytettävä kerta toisensa jälkeen asiakkaan odotus brändilupauksen mukaisesti. Vain näin syntyy brändiuskollisuus. Onnistunut brändäys ohjaa valintojamme alitajuisesti. Ihmiset ostavat todennäköisemmin tuttuja ja hyväksi todettuja tuotteita sekä palveluita kuin tuntemattoman merkin tai palveluntarjoajan täysin vastaavia.

Pyydä tarjous brändäyksestä täältä.

Kotisivut yritykselle

Miksi tarvitsisit kotisivut yritykselle? Lyhyesti siksi, jos ette tahdo menettää kullanarvoisia asiakkaitanne kilpailijoille. Tutustu aiheeseen lisää tästä.

Lue lisää »

Seinäteippaus

Miltä kuulostaisi seinäteippaus liiketilaan? Tunnistetarra tai logo yrityksen omaisuuteen? Mainostilaa kannattaa hyödyntää myynnin vauhdittamiseen.

Lue lisää »

Brändäys

Suunnitellaan yrityksellesi logo, yritysilme ja visuaalinen identiteetti, joilla erotut kilpailijoistasi. Tehdään yrityksellesi brändäys.

Lue lisää »

Pakkaussuunnittelu

Pakkaus on se, joka myy, ei tuote. Ennen kuluttajat ostivat tavaroita, nykyään mielikuvia. Pakkaussuunnittelu luo myyvän ulkoasun tuotteellesi.

Lue lisää »

Kuvitus

Kuvitus osana markkinointiviestintää parantaa 94% mahdollisuuksiasi tulla huomatuksi. Kuvituskuvasta voi olla myös apua asioiden selventämisessä.

Lue lisää »

Logon suunnittelu

Tunnus tai logo näkyy yleensä kaikessa organisaation tai yrityksen viestinnässä. Logon suunnittelu onkin yksi yrityksen ulkoisen olemuksen peruspilari.

Lue lisää »