fbpx

Graafinen suunnittelu

Puuttuuko viestiltäsi ulkoasu? Me teemme ulkoasusuunnittelua erilaisiin visuaalisiin ympäristöihin: painotuotteisiin, viestintä- ja markkinointimateriaaleihin, mainontaan ja sähköiseen mediaan, messuille sekä tapahtumiin. Sevens tarjoaa ennakkoluulotonta suunnittelua ja toteutuksia graafinen suunnittelu edellä niin yrityksille, yhteisöille sekä yksityisille.

Graafinen suunnittelu on kuvallista viestintää. Se antaa ulkoasun viestille. Graafisen suunnittelijan tehtävä on auttaa katsojaa ymmärtämään haluttu viesti mahdollisimman hyvin ja helposti. Graafinen suunnittelu tasapainoilee kuvataiteen ja kaupallisuuden välimaastossa. Se pitää sisällään mm. mainonnan, painotuotteiden sekä sähköisten medioiden ulkoasujen suunnittelun, kuvittamisen, animaatiot, yritysilmeet, pakkausten ulkoasujen suunnittelun, opasteet ja merkit. Tavallinen kaduntallaaja kohtaa graafisen suunnittelijan työn tulokset joka päivä sadoissa eri yhteyksissä. Muropaketit, päivän lehti, hammastahnatuubi, liikennemerkit, katumainokset, internet-sivut, logot, laskut, lelupaketit, kirjaimet jne. Kaikki meitä ympäröivät viestit ja niiden ulkoasut on jonkun täytynyt suunnitella, jotkut paremmin ja jotkut huonommin. Hyvällä graafisella suunnittelijalla täytyy olla hyvä visuaalisten suhteiden ymmärrys ja loputtomasti luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä luovaa-ajattelua. Lisäksi vaaditaan ammattiohjelmistoja, -laitteistoa ja hyvää osaamista visuaalisten työvälineiden käytössä.

Mainostoimisto Sevens Oy luo suurella sydämellä vaikuttavan ensivaikutelman jättäviä visuaalisia ilmeitä yrityksille, yhteisöille ja organisaatioille. Meillä graafinen suunnittelu ja taide kulkevat toteutuksissa käsi kädessä.

Jos etsit tehokasta ja näkemyksellistä toteuttajaa graafisen suunnittelun tarpeisiin, otathan meihin rohkeasti yhteyttä ja kerrot tilanteestasi. Hinnastomme kautta saat poikkeuksellisesti suoraan osviittaa tarjoamistamme paketeista ja kokonaisuuksista. Istumme mielellämme alas kanssasi ja kartoitamme yksilölliset tarpeesi suunnittelun ja toteutuksen osalta.

Pyydä tarjous graafisesta suunnittelusta täältä.

Kotisivut yritykselle

Miksi tarvitsisit kotisivut yritykselle? Lyhyesti siksi, jos ette tahdo menettää kullanarvoisia asiakkaitanne kilpailijoille. Tutustu aiheeseen lisää tästä.

Lue lisää »

Seinäteippaus

Miltä kuulostaisi seinäteippaus liiketilaan? Tunnistetarra tai logo yrityksen omaisuuteen? Mainostilaa kannattaa hyödyntää myynnin vauhdittamiseen.

Lue lisää »

Brändäys

Suunnitellaan yrityksellesi logo, yritysilme ja visuaalinen identiteetti, joilla erotut kilpailijoistasi. Tehdään yrityksellesi brändäys.

Lue lisää »

Pakkaussuunnittelu

Pakkaus on se, joka myy, ei tuote. Ennen kuluttajat ostivat tavaroita, nykyään mielikuvia. Pakkaussuunnittelu luo myyvän ulkoasun tuotteellesi.

Lue lisää »

Kuvitus

Kuvitus osana markkinointiviestintää parantaa 94% mahdollisuuksiasi tulla huomatuksi. Kuvituskuvasta voi olla myös apua asioiden selventämisessä.

Lue lisää »

Logon suunnittelu

Tunnus tai logo näkyy yleensä kaikessa organisaation tai yrityksen viestinnässä. Logon suunnittelu onkin yksi yrityksen ulkoisen olemuksen peruspilari.

Lue lisää »