fbpx

1

2

3

4

5

6

7 seconds

Ilmeentekotoimisto
Sinulle, joka uskot ensivaikutelmaan.

Kotisivut yrityksille

Tehtävämme on tuottaa laadukkaita ja käytännöllisiä palveluita asiakkaillemme. Tarvittaessa työ tehdään domainin hankkimisesta lähtien kotisivujen suunnittelemiseen ja ylläpitoon. Kaikki saman palvelun kautta.

Verkkokauppa

Kaikki mitä verkossa myymiseen tarvitset. Verkkokauppaan voi sisällyttää tärkeitä työkaluja, kuten analytiikan ja tilastot. Myyntiin voi laittaa rajattoman määrän tuotteita eri kategorioista. Kaikki verkkokaupat tehdään turvallisiksi SSL-sertifioituna.

Yksilöllinen pakkaus tuotteellesi

Erottuvaa, luovaa ja kaunista pakkaussuunnittelua. Luodaan yhdessä mieleenpainuva ja myyvä pakkaus, joka nostaa tuotteesi arvoa.

Tehokasta brändäyspalvelua

Suunnitellaan yrityksellesi logo, yritysilme ja visuaalinen identiteetti, joilla erotut kilpailijoistasi. Sevens tarjoaa uniikkeja visioita ja toteutuksia joka lähtöön. Luo ikimuistoisen brändisi.

Graafista suunnittelua

Ennakkoluulotonta suunnittelua ja toteutuksia graafinen suunnittelu edellä niin yrityksille, yhteisöille sekä yksityisille.

Kuvitusta

Kuvitus osana markkinointiviestintää parantaa 94% mahdollisuuksiasi tulla huomatuksi. Lisäksi seinäteippaukset ja -tapetit yksilöllisellä designilla suurikokoisinakin toteutuksina.

Monikieliset kotisivut

Tarvitsetko useamman kielen valikoiman nettisivuillesi? Onko yrityksen tavoitteena kansainvälistyminen? Kauttamme saat käännöspalvelut jopa yli 80 eri kielellä ammattitaitoisen kääntäjäverkoston toimesta.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointia suositellaan aina yhdessä WordPress-kotisivujen kanssa.
Suurin osa palveluita verkosta etsivistä asiakkaista klikkaavat vain hakukoneen ensimmäisellä sivulla olevia tuloksia.
Tahdot varmasti yrityksesi löytyvän näiden joukosta!

Logon suunnittelu

Tunnus tai logo näkyy yleensä kaikessa organisaation tai yrityksen viestinnässä. Se on yrityksen ulkoisen olemuksen peruspilari.

Käyntikortit

Käyntikorttien suunnittelu ja painoaineiston valmistus onnistuu kauttamme kätevästi. Kortit voidaan suunnitella osana suurempaa kokonaisuutta tai yksittäisenä toimeksiantona yritysilmeeseen sopivaksi. Hoidamme myös painatuksen puolestasi.

Yritysilmeen suunnittelu

Yrityksen ilme on se, jolla luodaan ensivaikutelma ja jäädään ihmisten mieliin. Alusta asti hyvin ja ammattimaisesti tehty työnjälki ja toteutus herättää kiinnostusta ja herättää halun kuulla organisaatiostasi lisää. Yrityksen visuaalisella ilmeellä on iso merkitys imagollesi ja uskottavuudellesi.

Seinäteippaus

Miltä kuulostaisi sisustusteippaus liiketilaan? Tunnistetarra tai logo yrityksen omaisuuteen? Huomiota kiinnittävä tarra liiketilasi ikkunaan tai vaikkapa lattiateippaus aulaan? Mainostilaa kannattaa hyödyntää myynnin vauhdittamiseen. Meiltä löytyy myös näkemystä ja osaamista puhtaasti taiteellisemmankin jäljen toteuttamiseen.

Vektorigrafiikka

Vektorigrafiikka on tietokoneella toteutettavaa grafiikkaa. Vektorigrafiikka eroaa pikseligrafiikasta siten, että vektorigrafiikkaa voi suurentaa ja pienentää eli skaalata melkein äärettömästi, toisin kuin pikseligrafiikassa, jossa työtä voi suurentaa vain n. 150% ilman, että laatu kärsii. Vektorigrafiikka on siis hyvä vaihtoehto esimerkiksi logoille, yksinkertaisille kuville ja elementeille.

Taidetta valmiina tai tilaustyönä

Taide osana työympäristöä ja yritystä parantaa huomattavasti viihtyvyyttä. Meiltä akryylivärimaalaukset ja tilataideteokset rautalangasta. Lisäksi seinäteippaukset ja -tapetit yksilöllisellä designilla suurikokoisinakin toteutuksina.

”Uuden ”Aloittavan ”Uudistavan ”Kasvavan ”Bränditietoisen
yrityksen ensiapupakkaus
vaikuttavaan ilmeeseen”

"Kasvavan
yrityksen ensiapupakkaus
vaikuttavaan ilmeeseen”

Ilmeentekotoimisto

Sinulle, joka uskot ensivaikutelmaan.