fbpx

Seinäteippaus

Miltä kuulostaisi sisustusteippaus liiketilaan? Tunnistetarra tai logo yrityksen omaisuuteen? Huomiota kiinnittävä tarra liiketilasi ikkunaan tai vaikkapa lattiateippaus aulaan? Miltä näyttäisikään jooga- tai hyvinvointistudion seinälle suunniteltu ja toteutettu monimetrinen rentouttava maisemakuva? Mitäpä jos autosi olisikin yrityksesi liikkuva käyntikortti? Mainostilaa kannattaa hyödyntää myynnin vauhdittamiseen. Meiltä löytyy myös näkemystä ja osaamista puhtaasti taiteellisemmankin jäljen toteuttamiseen.

Mainostoimisto Sevens Oy:ltä saat täyden palvelun mainosteippaukset. Me suunnittelemme, toteutamme ja huolehdimme myös asennuksen puolestasi.

Kauttamme mm:
Seinäteippaukset ja -tapetit
Auto- ja ikkunateippaukset
Irtoteipit, tuoteteipit, etiketit 
Suurkuvatulostetut taulut
Opasteet
Sisustustarrat

Pyydä tarjous seinäteippauksesta täältä.

Kotisivut yritykselle

Miksi tarvitsisit kotisivut yritykselle? Lyhyesti siksi, jos ette tahdo menettää kullanarvoisia asiakkaitanne kilpailijoille. Tutustu aiheeseen lisää tästä.

Lue lisää »

Seinäteippaus

Miltä kuulostaisi seinäteippaus liiketilaan? Tunnistetarra tai logo yrityksen omaisuuteen? Mainostilaa kannattaa hyödyntää myynnin vauhdittamiseen.

Lue lisää »

Brändäys

Suunnitellaan yrityksellesi logo, yritysilme ja visuaalinen identiteetti, joilla erotut kilpailijoistasi. Tehdään yrityksellesi brändäys.

Lue lisää »

Pakkaussuunnittelu

Pakkaus on se, joka myy, ei tuote. Ennen kuluttajat ostivat tavaroita, nykyään mielikuvia. Pakkaussuunnittelu luo myyvän ulkoasun tuotteellesi.

Lue lisää »

Kuvitus

Kuvitus osana markkinointiviestintää parantaa 94% mahdollisuuksiasi tulla huomatuksi. Kuvituskuvasta voi olla myös apua asioiden selventämisessä.

Lue lisää »

Logon suunnittelu

Tunnus tai logo näkyy yleensä kaikessa organisaation tai yrityksen viestinnässä. Logon suunnittelu onkin yksi yrityksen ulkoisen olemuksen peruspilari.

Lue lisää »