fbpx

Vektorigrafiikka

Vektorigrafiikka on tietokoneella toteutettavaa grafiikkaa. Vektorigrafiikka eroaa pikseligrafiikasta siten, että vektorigrafiikkaa voi suurentaa ja pienentää eli skaalata melkein äärettömästi, toisin kuin pikseligrafiikassa, jossa työtä voi suurentaa vain n. 150% ilman, että laatu kärsii. Vektorigrafiikka on siis hyvä vaihtoehto esimerkiksi logoille, yksinkertaisille kuville ja elementeille.

Vektorointi muuttaa kuvan tai tekstin graafiseen muotoon, jolloin sitä voi skaalata eli suurentaa ja pienentää käytännössä rajattomasti. Lisäksi esimerkiksi taittotiedostoa siirrettäessä vektoroimattomista objekteista saattaa kadota tietoa, jolloin tiedosto voi ns. korruptoitua tai muuttua työstökelvottomaksi. Teksti erityisesti kannattaa vektoroida, mikäli sitä on vähän: yleisenä ongelmana on fonttien katoaminen tai väärät fonttitiedostot, jolloin teksti voi näyttää toisen ihmisen koneella erilaiselta.

Pyydä tarjous vektorigrafiikasta täältä.

Kotisivut yritykselle

Miksi tarvitsisit kotisivut yritykselle? Lyhyesti siksi, jos ette tahdo menettää kullanarvoisia asiakkaitanne kilpailijoille. Tutustu aiheeseen lisää tästä.

Lue lisää »

Seinäteippaus

Miltä kuulostaisi seinäteippaus liiketilaan? Tunnistetarra tai logo yrityksen omaisuuteen? Mainostilaa kannattaa hyödyntää myynnin vauhdittamiseen.

Lue lisää »

Brändäys

Suunnitellaan yrityksellesi logo, yritysilme ja visuaalinen identiteetti, joilla erotut kilpailijoistasi. Tehdään yrityksellesi brändäys.

Lue lisää »

Pakkaussuunnittelu

Pakkaus on se, joka myy, ei tuote. Ennen kuluttajat ostivat tavaroita, nykyään mielikuvia. Pakkaussuunnittelu luo myyvän ulkoasun tuotteellesi.

Lue lisää »

Kuvitus

Kuvitus osana markkinointiviestintää parantaa 94% mahdollisuuksiasi tulla huomatuksi. Kuvituskuvasta voi olla myös apua asioiden selventämisessä.

Lue lisää »

Logon suunnittelu

Tunnus tai logo näkyy yleensä kaikessa organisaation tai yrityksen viestinnässä. Logon suunnittelu onkin yksi yrityksen ulkoisen olemuksen peruspilari.

Lue lisää »