fbpx

Yritysilmeen suunnittelu

Yrityksen ilme on se, jolla luodaan ensivaikutelma ja jäädään ihmisten mieliin. Alusta asti hyvin ja ammattimaisesti tehty työnjälki ja toteutus herättää kiinnostusta ja herättää halun kuulla organisaatiostasi lisää. Yrityksen visuaalisella ilmeellä on iso merkitys imagollesi ja uskottavuudellesi.

”Tein itse säästin” -ilme harvoin viestii korkeasta laadusta, huippuosaamisesta ja luotettavuudesta. Brändäys on nykypäivänä lähes väistämätön edellytys yrityksen menestystä tavoitellessa. Kilpailu alalla kuin alalla on kovaa. Sinun on tuotava esille arvosi, persoonasi ja erottauduttava massasta.

Hyvin suunniteltu, strategiaan perustuva visuaalinen identiteetti on ajaton ja pitkäikäinen. Hyvä yritysilme taipuu helposti erilaisiin medioihin, ympäristöihin ja materiaaleihin. Myös niiden rajoitteet huomioiden. Ensivaikutelma-agenttimme auttavat sinua sopivimman ratkaisun löytämisessä.

Puuttuuko yrityksesi ilme kokonaan vai kaipaatko ilmeuudistusta? Suunnittelemme visuaalisia ilmeitä kaikenkokoisille ja eri elinkaaren vaiheissa eläville yrityksille, yhteisöille, tuotteille, tapahtumille ja palveluille.

Pyydä tarjous yritysilmeestä täältä.

Visuaalinen ilme voi pitää sisällään mm:

Liiketunnuksen ja logon suunnittelun
Graafiset elementit
Painetut ja sähköiset lomakkeet
Typografian määrittelyn
Värimaailman määrittelyn
Kuvamaailman määrittelyn
Esityspohjien määrittelyn (esim. Powerpoint)
Yrityksen verkkosivujen suunnittelun
Graafisen ohjeistuksen
Käyntikorttien suunnittelun ja toteutuksen
Yrityksen kuvamaailman määrittelyn

Yhtenäinen ulkoasu eri medioissa:

Kotisivut
Verkkokauppa
Sosiaalinen media
Messuosasto
Ajoneuvojen teippaus
Liikehuoneiston ikkunateippaus
Esitemateriaalit
Vuosikertomukset
Käyntikortit
Pakkaussuunnittelu

Kotisivut yritykselle

Miksi tarvitsisit kotisivut yritykselle? Lyhyesti siksi, jos ette tahdo menettää kullanarvoisia asiakkaitanne kilpailijoille. Tutustu aiheeseen lisää tästä.

Lue lisää »

Seinäteippaus

Miltä kuulostaisi seinäteippaus liiketilaan? Tunnistetarra tai logo yrityksen omaisuuteen? Mainostilaa kannattaa hyödyntää myynnin vauhdittamiseen.

Lue lisää »

Brändäys

Suunnitellaan yrityksellesi logo, yritysilme ja visuaalinen identiteetti, joilla erotut kilpailijoistasi. Tehdään yrityksellesi brändäys.

Lue lisää »

Pakkaussuunnittelu

Pakkaus on se, joka myy, ei tuote. Ennen kuluttajat ostivat tavaroita, nykyään mielikuvia. Pakkaussuunnittelu luo myyvän ulkoasun tuotteellesi.

Lue lisää »

Kuvitus

Kuvitus osana markkinointiviestintää parantaa 94% mahdollisuuksiasi tulla huomatuksi. Kuvituskuvasta voi olla myös apua asioiden selventämisessä.

Lue lisää »

Logon suunnittelu

Tunnus tai logo näkyy yleensä kaikessa organisaation tai yrityksen viestinnässä. Logon suunnittelu onkin yksi yrityksen ulkoisen olemuksen peruspilari.

Lue lisää »